Lees hier de blogs van Office Plaza

 • 22/06/2020
  Schoolspullen voor het nieuwe schooljaar

  De afgelopen tijd is vanwege de coronacrisis het leven helemaal anders geworden. We hebben met ons allen veel binnen moeten zitten en naar school gaan, zat er een tijdje niet in. Inmiddels beginnen we te wennen aan het nieuwe normaal en zijn de scholen weer open. En straks, na de zomervakantie als het nieuwe schooljaar begint, zijn er weer lessen als vanouds. Om hierop goed voorbereid te zijn, is het verstandig om nu alvast je schoolspullen te kopen. Nu is er nog volop keus en kun je precies dat uitzoeken dat echt bij jou past. En wij bij Office Plaza in Purmerend hebben dat ook allemaal op voorraad.

  Lees meer
 • 22/01/2020
  De copyshop van Office Plaza

  De meesten van ons zullen het wel herkennen, je hebt een flinke stapel printwerk liggen, nieuwe visitekaartjes nodig of je wilt je sportteam van een bedrukte trui of T-shirt voorzien. Omdat je hier thuis of op je eigen kantoor niet de faciliteiten voor hebt, besluit je je opdracht uit te besteden en op zoek te gaan naar de juiste plek waar het zorgvuldig zal worden uitgevoerd. Ga je voor kwaliteit, dan kom je al snel uit bij de copyshop van Office Plaza in Purmerend, waar deskundig personeel voor je klaarstaat om jouw werk tot in de puntjes te verzorgen.

  Lees meer
 • 11/10/2019
  Kantoorvakhandel

  Je zou het misschien niet denken maar wist je dat het kopen van een juiste markeerstift (marker) of stift nog niet zo gemakkelijk is? Dat er regelmatig verkeerde markers worden gekocht omdat niet nagedacht is op welke ondergrond de stift gebruikt gaat worden? Wil je nu nooit meer per ongeluk met een permanente marker op een whiteboard schrijven, lees dan eerst de ins en outs over de verschillende soorten. We zetten ze hier voor je op een rijtje.

  Lees meer
 • 11/09/2019
  Kunstschildersbenodigdheden

  Schilderen is een prachtige manier om jezelf te uiten en om je eigen creativiteit te laten zien. Je gevoel op doek kwijt te kunnen, is een heerlijke manier van ontspannen en tot innerlijke rust te komen. Maar om te kunnen schilderen, heb je wel de juiste materialen nodig. Een doek, kwasten en penselen, pallet messen, een schildersezel en natuurlijk verf.

  Lees meer