Kunstschildersbenodigdheden

Schilderen is een prachtige manier om jezelf te uiten en om je eigen creativiteit te laten zien. Je gevoel op doek kwijt te kunnen, is een heerlijke manier van ontspannen en tot innerlijke rust te komen. Maar om te kunnen schilderen, heb je wel de juiste materialen nodig. Een doek, kwasten en penselen, pallet messen, een schildersezel en natuurlijk verf.

Welke verf vind je bij Office Plaza?

Om te beginnen moet je voor jezelf bepalen met wat voor soort verf je wilt gaan werken. Wordt het een sneldrogende acryl, of ga je voor olieverf of misschien wel aquarel? Bij Office Plaza vind je het allemaal. Wij hebben gekozen voor het kwaliteitsmerk Royal Talens. Dit omdat zij als geen ander voor elke kunsschilder het juiste materiaal in hun verschillende collecties hebben zitten, of het nu gaat om professionele of beginnende kunstschilders.

Rembrandt
Neem bijvoorbeeld Rembrandt, de toplijn van Royal Talens. Olieverf op basis van zeer hoge kwaliteit pigmenten.

Van Gogh

Of kies voor Van Gogh, een vernieuwende kunstenaarsverf die ruimte biedt om te experimenteren.

Cobra

Ben je op zoek naar een verf die oplosbaar is in water en die niet ruikt, dan is de olieverf van Cobra de perfecte keus. Cobra is er in twee kwaliteiten, de Study voor de beginnende kunstenaar en Artist voor gevorderden.

 Amsterdam
Op het gebied van acrylverf wordt Amsterdam het meest gekozen en ben je op zoek naar plakkaat, pastel of misschien zelfs wel textiel- of glasverf? Ook dan zit je met de producten van Royal Talens goed.

in zes stappen naar gewenst resultaat
Heb je je materialen gekozen dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Maar hoe pak je dat nu aan en hoe kom je tot een voor jou acceptabel eindresultaat? Als je de volgende stappen volgt dan gaat dat zeker goed komen en zul je ervaren hoe heerlijk het is om je creativiteit over te brengen op een doek.

Stap 1 Zorg voor een prettige plek met goed licht. Het liefst daglicht vanuit het noorden of koop een speciale daglichtlamp.
Stap 2 Denk heel erg goed na over wat je wilt gaan schilderen.
Stap 3 Begin met een schetsende opzet van je werk op het doek.
Stap 4 Vul om te beginnen de belangrijkste kleurvakken in met verf.
Stap 5 Begin hierna pas met het schilderen van de details in je schilderij.
Stap 6 Laat het schilderij drogen, signeer is en zorg dat het bewaard kan worden door het bijvoorbeeld te vernissen. Let wel dit kan pas als het werk echt goed droog is, soms is dit pas na een paar maanden.

0
Feed

Office Plaza

Kantoorvakhandel
Peperstraat 14  (kantoor vakhandel)
1441 BJ Purmerend

 

Copyshop / Repro

Kerkstraat 9

1441 BL Purmerend

Privacyverklaring

KVK: 36037837

Contactgegevens Kantoorvakhandel

0299 - 77 78 97

 info@officeplaza.info

 

Copyshop

 0299 - 60 70 78
 repro@officeplaza.info

Openingstijden Kantoorvakhandel

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Openingstijden Copy / Repro

Maandag Gesloten

Dinsdag - Zaterdag 09:00 - 12:00 12:30 - 17:00

Zondag Gesloten