Het veelzijdige Office Plaza

Als je op zoek bent naar benodigdheden voor je kantoor, zoals blocnotes, pennen, een nietmachine of misschien wel een whiteboard voor aan de muur, dan koop je die het liefst in één keer in één winkel. Een winkel waar alles wat je nodig hebt op voorraad is of waar het direct besteld kan worden, mocht dit onverhoopt niet het geval zijn. Dat is wel zo gemakkelijk, maar zeker ook voordelig want je bespaart zeker op je kosten omdat je niet op en neer hoeft te rijden of verzendkosten hoeft te betalen. Ook is het prettig als je direct een goed advies krijgt van deskundige medewerkers over wat nu een goede printer is voor bij je thuis of kantoor of welke schoolspullen een echte must zijn voor je kinderen. Bij Office Plaza weten we het precies en vertellen we het je graag, zodat jij als een tevreden klant de deur weer uitgaat.

Copyshop

Natuurlijk hebben we meer in huis dan alleen kantoorbenodigdheden. Zo is daar onze copyshop. Hier kun je terecht voor allerhande kopieer- en printwerkzaamheden. Of het nu gaat om een paar kopietjes of om een volledige scriptie die ook ingebonden moet worden, wij draaien er onze hand niet voor om. We reproduceren in de maten A0 tot A7, dus er zit altijd de goede afmeting voor je bij. Ons drukwerk gaat trouwens nog verder dan druk op papier want ook textielbedrukking behoort tot de mogelijkheden. Van een eigen ontwerp op een enkel T-shirt tot logo’s op bedrijfskleding of de namen van een heel sportteam op een trainingspak, alles kan.

Kunstschilderbenodigdheden

Teken en/of schilder je graag? Doe je dit professioneel of om heerlijk creatief bezig te zijn? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Naast kantoorbenodigdheden zijn we ook gespecialiseerd in alles wat met kunstschilderbenodigdheden te maken heeft. Van penselen van echt haar tot synthetische, van olie- tot acrylverf en schilderdoeken en papier in verschillende soorten en maten. We kunnen je alles vertellen over welke verf het beste past bij welk materiaal en hoe soorten kwasten van invloed zijn op de manier van schilderen. Het adres waar service, kwaliteit en snelheid nog heel gewoon zijn. Dus heb je advies nodig? Loop dan binnen bij ons, we staan direct voor je klaar.

0
Feed

Office Plaza

Kantoorvakhandel
Peperstraat 14  (kantoor vakhandel)
1441 BJ Purmerend

 

Copyshop / Repro

Kerkstraat 9

1441 BL Purmerend

Privacyverklaring

KVK: 36037837

Contactgegevens Kantoorvakhandel

0299 - 77 78 97

 info@officeplaza.info

 

Copyshop

 0299 - 60 70 78
 repro@officeplaza.info

Openingstijden Kantoorvakhandel

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Openingstijden Copy / Repro

Maandag Gesloten

Dinsdag - Zaterdag 09:00 - 12:00 12:30 - 17:00

Zondag Gesloten