Schoolspullen voor het nieuwe schooljaar

De afgelopen tijd is vanwege de coronacrisis het leven helemaal anders geworden. We hebben met ons allen veel binnen moeten zitten en naar school gaan, zat er een tijdje niet in. Inmiddels beginnen we te wennen aan het nieuwe normaal en zijn de scholen weer open. En straks, na de zomervakantie als het nieuwe schooljaar begint, zijn er weer lessen als vanouds. Om hierop goed voorbereid te zijn, is het verstandig om nu alvast je schoolspullen te kopen. Nu is er nog volop keus en kun je precies dat uitzoeken dat echt bij jou past. En wij bij Office Plaza in Purmerend hebben dat ook allemaal op voorraad.

Alle schoolspullen op een rijtje

Naast de standaard schriften en pennen, hebben we ook gave schoolagenda’s, etuis, kaftpapier, rekbare boekenkaften (makkelijke kaften), tekstmarkers, potloden en spullen die je nodig hebt voor een vak als wiskunde, zoals een rekenmaschine, geodriehoek, windroos/koershoekmeter, een passer en ruitjespapier in verschillende maten.

Agenda
Misschien vind je een papieren schoolagenda wel een beetje erg ‘old school’ maar het is toch wel gemakkelijk om je afspraken en je huiswerk ergens op te schrijven, zodat je je week goed kunt plannen.

Kaftpapier
Waarschijnlijk hoef je je boeken niet zelf te kopen, maar je zult ze wel moeten beschermen tegen beschadigingen en er moet dus gekaft worden. Geen leuke bezigheid, ook niet voor je ouders, maar met het hippe kaftpapier of de rekbare boekenkaften van Office Plaza, heb je wel het hele jaar iets leuks om tegenaan te kijken.

Multomappen
Vaak krijg je op school allerlei losse blaadjes met aantekeningen, informatie en oefenstof voor een toets. Waar bewaar je die, los in je tas is niet echt een goede optie. Daarom hebben wij voor jou allerlei handige multomappen (ringbanden). Ze zijn er in zowel 2-, 4- en 24-rings, zodat alles altijd past. Koop er meteen ook een perforator (gaatjesmaker) bij, dan kun je alles direct kwijt.

Pimpen
En wil je nu aan je schoolspullen helemaal een persoonlijk tintje geven, zodat iedereen kan zien dat die spullen van jou zijn? Pimp ze dan helemaal in jouw stijl met stickers, kleurtjes en foto’s en maak er helemaal de blits mee in het komend schooljaar!

0
Feed

Office Plaza

Kantoorvakhandel
Peperstraat 14  (kantoor vakhandel)
1441 BJ Purmerend

 

Copyshop / Repro

Kerkstraat 9

1441 BL Purmerend

Privacyverklaring

KVK: 36037837

Contactgegevens Kantoorvakhandel

0299 - 77 78 97

 info@officeplaza.info

 

Copyshop

 0299 - 60 70 78
 repro@officeplaza.info

Openingstijden Kantoorvakhandel

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Openingstijden Copy / Repro

Maandag Gesloten

Dinsdag - Zaterdag 09:00 - 12:00 12:30 - 17:00

Zondag Gesloten