De copyshop van Office Plaza

De meesten van ons zullen het wel herkennen, je hebt een flinke stapel printwerk liggen, nieuwe visitekaartjes nodig of je wilt je sportteam van een bedrukte trui of T-shirt voorzien. Omdat je hier thuis of op je eigen kantoor niet de faciliteiten voor hebt, besluit je je opdracht uit te besteden en op zoek te gaan naar de juiste plek waar het zorgvuldig zal worden uitgevoerd. Ga je voor kwaliteit, dan kom je al snel uit bij de copyshop van Office Plaza in Purmerend, waar deskundig personeel voor je klaarstaat om jouw werk tot in de puntjes te verzorgen.

Ontwerpen

Misschien heb je al een ontwerp voor ogen, of zelfs al een eigen ontwerp gemaakt. Bij de copyshop van Office Plaza is het allemaal mogelijk. Wil je dat je creatie alleen wordt gedrukt en afgewerkt, dan kan dat natuurlijk, maar er kan ook een totaalproduct voor je gerealiseerd worden. Er gaat graag een gespecialiseerde medewerker voor je aan de slag. Of het nu gaat om kaarten, zoals geboorte-, bedank-, trouw- of rouwkaarten of om flyers, brochures of menulijsten, alles wordt gemaakt zoals jij het wenst.


Reproduceren
De persen staan bij Office Plaza eigenlijk nooit stil. Dagelijks wordt er allerhande kopieerwerk in zowel zwart-wit als in kleur gereproduceerd. Variërend van scripties tot affiches en posters van A0 tot A7. Uiteraard in iedere gewenste hoeveelheid, van één exemplaar tot, je zegt het maar.

Afwerken
Een scriptie of een boek is natuurlijk niet af als het niet op een professionele manier is ingebonden. Niemand leest graag een partij met losse blaadjes. Er zijn vele mogelijkheden van inbinden waarna het eindproduct eruitziet als om door een ringetje te halen. Mooi ingelijmd bijvoorbeeld, in leer of voorzien van een plastic of metalen ringrug en een gelamineerde kaft. Dat trekt een lezer meteen.

Textielbedrukking
Wat is er nu leuker dan een persoonlijk cadeautje met daarop bijvoorbeeld een naam of een foto bij een geboorte of jubileum. Of een uniforme outfit bij dat teamuitje of bij dat gezellige weekendje weg met vrienden. Ook hiervoor kun je bij de copyshop van Office Plaza terecht. Wil je slechts één slabbetje of 100 T-shirts, je volledige bedrijfskleding bedrukt hebben of een muismat, wij draaien hier onze hand niet voor om.


Kom snel langs bij Office Plaza en ontdek het zelf!

0
Feed

Office Plaza

Kantoorvakhandel
Peperstraat 14  (kantoor vakhandel)
1441 BJ Purmerend

 

Copyshop / Repro

Kerkstraat 9

1441 BL Purmerend

Privacyverklaring

KVK: 36037837

Contactgegevens Kantoorvakhandel

0299 - 77 78 97

 info@officeplaza.info

 

Copyshop

 0299 - 60 70 78
 repro@officeplaza.info

Openingstijden Kantoorvakhandel

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Openingstijden Copy / Repro

Maandag Gesloten

Dinsdag - Zaterdag 09:00 - 12:00 12:30 - 17:00

Zondag Gesloten